Alla inlägg under november 2007

Av Sara - 15 november 2007 08:16

Imorse fick jag lite sovmorgon, började inte förrän 8. Sköööönt. En timme extra gör faktiskt en hel del!!

Cs telefon ringde som vanligt runt 05.40 Ingen C klev upp och nästa gång jag slog upp ögonen (när jag skulle kliva upp) låg han fortfarande och snusade. Jobbet började om 5 minuter för min C. Han behöver verkligen en Sara som tjatar på honom på morgonen... Undra hur ofta han försov sig innan mig?


Igår hade jag Engelska och vi såg "Nyckeln till frihet". Den har jag sett måååånga ggr men får aldrig nog. Så jävla bra film!


Sen har vi börjat räkna ihop vilka vi ska bjuda på 75års festen. Svår att veta vart man ska dra gränsen... det blir ju rätt många när man bjuder med respektive, men det måste man ju göra, även om man knappt träffat denne "respektive".


Nu ska jag gå ner och fika, sen börjar patienterna ramla in!

Av Sara - 14 november 2007 12:34

Världens bästa astrid igår på TVn. Väldans bra dokumentär och det är helt sanslöst va bra den kvinnan var på att skriva böcker.

Läs lite artikel om henne  här.

Av Sara - 14 november 2007 12:01

Ni vet den där frågan som man alltid ställer till den man ringer till.

"Jag sitter och bajsar" Var väl kanske inte det svar jag hade väntat mig och det var för mycket information för mig... nåväl, inte förvånad och visst oftast svarar man "ingenting" även om man, tittar på teve, ligger och hånglar, lagar mat eller var man nu gör.

Ärlighet varar ju längst och personen i fråga satt ju faktiskt på toan!



Av Sara - 14 november 2007 07:19

"Vi" är en lokal på spåret inför våran 75 års fest. Det var den sista lokalen jag tänkte ringa och höra med sedan hade jag tänkt lämna över till dom andra som faktiskt ska vara med att ordna festen (som vanligt blir det nog jag som kommer ordna det mesta...suck). Men vi ska iaf iväg och titta på en lokal på fredag som låter ruskigt bra! Jag hoppas verkligen att våran helg är ledig oxå. Sedan är det bara att sätta sig och skriva inbjudningskort osv..


Åka till dollarstore och handla nödvändigheter... =)


Nu ska jag jobba lite, den här förkylningen gör mig helt väck. Prommade igårkväll. Samåkte med C till jobbet idag och ska promma hem. Skönt att göra nåt öven om man inte kan träna. Har siktat in mig på lördag. Hoppas jag är frisk nog att pumpa på! Vi är bortbjudna på kvällen, får se hur det blir.

Av Sara - 13 november 2007 07:13

Måndagskvällen spenderades med promenad runt sjön med systeryster. Mycket behagligt, fast jag tog helt fel skor på mig så det var väldans halt!

Sedan var det lite städning på schemat och tjejsnack i telefonen. Länge sen jag hade en kväll helt själv!

(även om det är självvalt att inte vara ensam)

Men igår kändes det skönt! Tittade på cops och kröp ner i sängen med min bok runt 21. Läste nog ett par sidor iaf innan jag skrev godnatt till hjärtat och försvann in i drömmarnas värld. Har dock inte sovit så gott inatt, är det för att jag inte hade min C brevid mig eller beror det bara helt sonika på att min näsa var helt täppt och jag inte kunde andas? Vill ju gärna tro att det var det första alternativet..


Nu är det jobb igen, och lite mer att göra än igår. Dagarna går rätt fort här. Längtar till jag kan ta tag i saker och vara mer självständig här på jobbet.


Hade tänkt träna ikväll men tror jag får nöja mej med en promenad. Min kropp är inte på min sida numer. Förkyld i 1½ vecka har aldrig hänt förut!! Nu vill jag bli frisk så jag kan träna igen.


Grattis min kärlek på namnsdagen!

Av Sara - 12 november 2007 12:06

Och det är fortfarande lite smått kaos här när båda ordinarie är sjuka.

Känns sådär, men dagarna rullar ju på. Önskar bara man kunde göra lite mer saker självständigt.


Såg på Jay Leno show nyss där Backstreet Boys uppträdde. Både syndes och hördes att dom haft annat för sig några år. Fan va illa det lät. Rösterna sprack och dom hängde inte med musiken. Mans ka sluta när man är på topp sägs det ju, men kanske pengarna började sina....

Av Sara - 11 november 2007 17:32

Sådär, nu är man tillbaka i sitt andra hem, på landet.

Fick iaf några läxor gjorda idag så lite lättare känns allt mina axlar.

På onsdag ska vi se på film på Engelskan, tycker jag känner igen den, har för mig att den är bra.


Min pärla till bil äringen vinterbil har jag märkt... brrrr

får nog övertala älsklingen att bo lite mera i stan så Sara kan promma till jobbet - eller ta bussen. Men man har blivit alldeles för lat sen man skaffade bilen, det är helt sanslöst.


Hoppas förkylningen lägger sig i veckan så man kan sätta igång med träningen igen. En veckas uppehåll känns både här och där... att man dessutom inte gjort annat än ätit i helgen gör inte saken bättre.


Restaurang tips!

För dig som precis som jag älskar thaimat. Har du inte varit på

Chaow praya River, så gå dit! Asmysiga bås, typiska thailand och maten oxå den, precis som i thailand. Mums mums mums!! synd att inte priserna är som i thailand bara... hehe, men dock inte så dyrt, runt hundringen och uppåt!

Av Sara - 11 november 2007 13:59

Har åkt hem till mina paranteser, dels för att fira min far och dels för att göra engelska läxan som jag gruvat mig för en vecka nu...

Jag har bara surfat runt.... nu måste jag ta tag i skiten.

Min förkylningen känns efter över en vecka som att den håller på att börja om igen.. det känns inte bra med ont i halsen igen. orkar inte!!


Nåja, ska ta tag i läxan sen ska jag äta mat sen är det bara hem och mysa med min kära som var ett riktigt monster i morse... så han fick se en sida av Sara som kanske inte var så trevlig... hehe


Nu: läxa!!

Ovido - Quiz & Flashcards