Alla inlägg den 9 april 2008

Av Sara - 9 april 2008 09:43

Jag blir så j-a deprimerad av detta väder. I morse var bilen helt jävla snöig för att motorvärmaren inte gått igång IGEN!! (händer bara när det snöat) Sedan såg man ju fan inget och att nån har köpt dåliga vinterdäck till mig har jag väl aldrig nämt förut? bilen for som en liten spottloska på vägen och jag fattade inte varför i hela helvete vi åkte varsin bil i morse när vi jobbar på samma ställe och ska hem båda två efter jobbet. Svor helvete satana. Men jag överlevde ju iaf. C var billig även denna morgon alltså...

stackars karl.


Osså kommer man till jobbet och där ligger en fin liten lapp och väntar att man gjort fel. Å så roligt!!! Denna dag var det nog meningen att jag skulle ligga kvar i sängen känns det som.


Efter jobbet ska vi åkte och lämna en soffa hos svärmor, hämta min istället och åka till mor och far med 8 kartonger som dom lovat att ta hand om. (resten av grejerna får jag väl ha i C´s barack eller nåt...)

Så nästa vecka hoppas jag att jag får skiten städad så jag sen kan lämna bort nyckeln och vara kvitt den där lägenheten!!


Ovido - Quiz & Flashcards