Alla inlägg under mars 2008

Av Sara - 9 mars 2008 10:43

Bestämde mig till slut igår att vara nykter, skönt beslut kände jag i morse!

Åkte med M till J och där vankades ost o kex och schlager (mitt första avsnitt) och det enda jag tyckte var toppen var att Carola fick tacka för sig!

J hinkade grogg och M drack lite vin. Vi snackade lite skit och sen blev jag trött och åkte hem och kröp ner vid 23.30 Skööööönt!

Trevlig kväll, det ska vi givetvis göra om, J!!

Då ska jag dricka ikapp med dig... =)


Idag innan jobbet for jag till lägenheten och hämtade sista säcken med kläder så jag har nåt att göra på min lediga dag, imorgon.  C kommer få krupp när han ser alla kläder! (tur han inte såg hur det såg ut i lägenheten i fredags... hehe) Men nu är den städad och fin!



Ikväll kommer äntligen hjärtat hem!! Jag längtar...


Nu ska jag skynda mig att jobba jobba jobba så jag hinner allt jag tänkt denna helg, jag är på god väg!!

Av Sara - 8 mars 2008 17:47

Har dått undan lite jobb! skönt! Ska hinna lite lite mer innan slut om 1 timme, Ifall man skulle vara lite trött imorgon..

Jag har iaf bestämt mig för att åka till J  och se på schlager och svulla ost o kex. Mumsigt! kanske ett par cider får följa med oxå, om jag orkar gå..


ha en rolig lördag era svajn!




Av Sara - 8 mars 2008 14:07

Gårdagskvällen fick jag en hel del vettiga saker gjorda vilket var skönt. Åkte först till lägenheten, rensade badrumsskåp *2 rensade massor, slängde 4 påsar med saker tror jag. Varför har man kvar en parfym som man inte använt på 7 år?? jag köpte den i bulgarien när jag var 18. sjukt.

Eller varför inte ha kvar 3 burkar hårskum som jag inte använt sen jag hade permanentat hår vilket är grymt många år sen, som tur är...


Tog med mej två säckar med kläder + en stor påse med diverse köksgrejer och badrumsgrejer som behövs hos C.

Kom på att svärmor fyllde år och att jag faktiskt köpt en blomma till henne. Bara att byta om och åka dit och dricka en kopp kaffe och ta en tårtbit. Hon skulle på casinot och svänga sina lurviga så jag skjutsade henne till förfesten sen höll jag på ungefär 2 timmar med kläderna! men jag blev klar.

Sedan såg jag på en film, försoning (Atonement) faktiskt bra.. men jag hatar dåliga sluT!!!!


Har inte fått så fruktansvärt mycket gjort på jobbet idag. Kan det bero på att vi har skidorna på på TVn? vet ej... men har 5 timmar på mig. ska få undan lite hade jag tänkt iaf..


Är i valet och kvalet ang kvällen. Vankas schlager och vin som jag förståt det hos J. Egentligen borde jag åka till lägenheten och hämta den sista påsen med kläder och göra klart. Eller så åker jag dit och är nykter. måste ju kunna köra i morrn bitti. Fast en cider kanske man kan ta?


Får se hur det blir, försvinner inte den här huvudvärken snart får jag nog åka hem och lägga mig i soffan!


Jobbdags...

Av Sara - 7 mars 2008 14:34

FULL FART MOT HELGEN!!


Av nån anledning känns det inte lika kul att skriva sådär när man själv ska jobba hela helgen..men det är bra. har massor att göra och bra att få bort lite. Samt att då har jag en ursäkt att det inte blir nån alkohol...

Mycket bättre att festa till bara i nära och käras sällskap, då vet man iaf att man gjort bort sig inför såna som känner en...=)


NU vill jag ha att denna dagen ska ta slut! Kommer ha fullt upp ikväll. skitroliga saker.

Först ska jag hämta 3 svarta säckar med kläder + 3 pärmar med papper som ska sorteras in. (skitkul) Sedan ska jag åka in på stan och köpa en blomma till svärmor som fyller år idag. (kanske man hinner med en kopp kaffe där iaf! =)


Imorgon tror jag det vankas nåt hos familjen pettersson/hulinder??


Ha en toppenfredag!

Av Sara - 7 mars 2008 07:14

...man ska vara noga med att logga ut annars är det nån annan som kanske skriver ett inlägg i ens blogg. Se senaste inlägget...

well well, så farligt var det ju inte. det hade ju kunnat vara jag som skrivit det...

Av Sara - 6 mars 2008 18:05

... det är ju ändå Anki det som har suttit och fixat med påsklunch här på jobbet och hon är ju så Härlig, det är en fröjd att få jobba med henne !!!!

Hipp hipp Hurra för Anki !!!!

Av Sara - 6 mars 2008 16:54

Fuck shit fuck shit fuck shit!

Fanns endast 2 förråd till uthyrning just nu och dom var stora. För stora för mig, behöver ju inte så mycket yta liksom.

Ringde till mor och det lät som hon förbarmade sig över mina kartonger och stolar. *PUH!* hoppas det bara blir tillfälligt att vi hittar våran drömbostad snart!

2 timmar kvar på jobb. Längtar till soffan. Ska försöka läsa på boken jag har hållt på med hundra år typ... blir inte mycket läsa böcker nuför tiden. 1 jag har förstört sänglampan. 2 oftast för trött när jag väl lägger mig ner att jag bara slocknar!


Nu ska jag få lite gjort här! Ha en bra kväll, det ska jag ha!

Av Sara - 6 mars 2008 12:03

Idag jobbar jag kväll som vanligt på torsdagar. Och min och Ankis torsdagstradition håller i sig. Kjol ska vi ha när vi jobbar kväll. Jag måste köpa nån ny kjol snart känner jag. Vill ha en jeanskjol.


Imorse var jag och M och fläskade oss runt tjärn igen. Härligt att gå på morgonen, speciellt när det är såhär fint väder!! Synd att man jobbar i helgen, annars hade det nog blivit en tur med skotern.

C åker till Övik på 30 årspartaj imorrn och jag måste flytta alla kläder från lägenheten till landet och greja klart med. Kommer se ut som ett bombnedslag innan jag är färdig! Hyresvärden ringde igår och frågade om jag kunde flytta ut sista mars. Det kan jag. Tror jag. måste ringa dom där som hyr ut förråd bara...


Det ska göras nu!!!!


Ovido - Quiz & Flashcards